reparasjon av riper i glass

Quick Car Fix er spesialister på SMART Repair, “Small to Medium Area Repair Techniques”, som omfatter kostnadseffektive, raske og miljøvennlige bilreparasjoner. Riper i glass er veldig vanlig, spesielt slitespor etter vindusviskere. Med nanoteknologi kan vi i dag fjerne disse ripene uten at det blir optisk forskjell. Glasset blir som nytt enten det er front-, side- eller bakrute.

FÅ DET GJORT!

Vårt mål er at det skal være enkelt å holde bilen i orden. Vi har online skadeskjema, gir deg pristilbud innen en time og kort ventetid på verkstedtid. Les mer..

INGEN SKADER FOR SMÅ!

Ingen andre i Norge kan reparere så mange forskjellige kosmetiske skader på ett sted. Fem faste priskategorier på alle reparasjoner. Les mer..

NYHET: Nå reparerer vi også steinsprut i glass! Her renser vi såret/skaden, fyller det inn med spesielt lim som gjør at glasset ikke sprekker videre. Sist men ikke minst: Det er gratis! Dette lønner seg å gjøre med en gang man får en steinsprutskade så man slipper å bytte frontrute, noe som koster alt fra 1500 -3000 kr i egenandel hos forsikringsselskapet ditt. 

En av Quick Car Fix sine ansatte som polerer en frontrute etter steinsprut