Historien

Fra bilvasken på Bjølsen til landsdekkende kjede.
Quick Car Fix er en norsk sukesshistorie.

Pål Mørk begynte i bilvasken hos en Lada-forhandler på Bjølsen i Oslo som 16-åring. Dette var starten på en lang karriere i bilbransjen, bokstavelig talt fra gulvet og opp. Gjennom årene opparbeidet Mørk seg et bredt kontaktnett innen bilbransjen i inn- og utland som satte han i posisjon for selv å kunne se og analysere behovene i bransjen.

I 2009 ble SkadeVekk etablert. Med på laget kom samtidig Kristian Bekken, som i likhet med Mørk har tilbragt nær sagt hele sitt yrkesaktive liv i bilbransjen. Målet var klart: Fylle et stort tomrom i et marked der det tidligere manglet en spesialist på bilkosmetikk.

Inntil SkadeVekk ble etablert satset ingen bredt på mindre, kosmetiske skader som en egen nisje. Markedet besto av aktører som tilbød dyre og tidkrevende løsninger, som ikke var spesielt godt tilpasset småskader. Det til tross for at bilsalget i Norge relativt sett er stort og økende, samt at bileiere flest i Nord-Europa til enhver tid ønsker at bilen har et strøkent utseende.

SkadeVekks tjenester omfattet tidlig alle bilmerker, som innebar at selskapet også kunne gå offensivt ut mot en potensielt svært stor kundekrets. Samarbeidsavtaler ble inngått med en rekke av landets ledende aktører innen bilbransjen. Virksomheten vokste raskt og SkadeVekk har i flere år vært gasellebedrift i kåringene til Dagens Næringsliv.

I 2016 ble Quick Car Fix lansert. Nå tas verkstedene ut til kundens nærmiljø og til sentrale knutepunkt som kjøpesentre, parkeringsplasser og flyplasser. Quick Car Fix skal være der kunden er.

Selskapets utvikling har siden oppstarten vært basert på langsiktighet og dedikasjon. Omfattende testing og utvikling av egne produkter, samt gode samarbeidsavtaler på leverandørsiden, muliggjør utføring av hurtig og kvalitetssikret reparasjonsarbeid til lav pris. Samtidig står nyutviklingen innen verktøy og arbeidsstasjoner sentralt.

I tillegg til etablering av en landsdekkende organisasjon i Norge, er også en internasjonal ekspansjon i gang. Nye samarbeidspartnere knyttes nå til selskapet gjennom blant annet et franchisekonsept.