Velkommen til vår blogg

Her vil du finne stort og smått om smartrepair

Hva er SMART Repair?

Hva er SMART Repair?

SMART Repair står for «Small to Medium Area Repair Techniques», reparasjoner som begrenser seg til området som faktisk er skadet. Der et merkeverksted gjerne behandler hele den rammede karosseridelen eller det omliggende området, konsentrerer SMART Repair seg kun om selve skaden.

Hvordan fjerne rust på bil?

Hvordan fjerne rust på bil?

Rust på bilen kan skyldes mange faktorer, som klima, veisalt, skader, mangelfullt vedlikehold osv. I et land som vårt, med kalde, våte vintre og mye salting på veiene, er bilene spesielt utsatt, og rust ødelegger årlig et stort antall biler. Det er ikke alt som kan klandres produsenten, og regelmessig vedlikehold er den enkleste og beste forsikring. 

Dekker forsikringen min riper i lakken?

Dekker forsikringen min riper i lakken?

En normal kaskoforsikring dekker riper i lakken, såvel som andre små og store skader en bil kan komme ut for. Medfølgende bonustap og utlegg til egenandel gjør likevel at man bør vurdere om det er særlig lønnsomt å ta beskjedne, kosmetiske skader på forsikringen.

Levere tilbake leasingbil

Levere tilbake leasingbil

Å returnere leasingbil etter endt leietid kan medføre både bryderi og uventede kostnader. Slitasje utover normalen skal dekkes av kunden, og mange får en kostbar overraskelse.